Diensten

Stalen jachten, klassieke zeiljachten en veel meer te koop bij de jachten verkoper van Europa

Rotterdam Yacht Centre is een internationale handelaar van jachten die stalen jachten, vele klassieke zeiljachten en zelfs woonboten te koop hebben. En dat is niet alles. We hebben meer de 100 jachten beschikbaar voor de verkoop. Wij verkopen veel verschillende jachten van hoge kwaliteit. De jachten zelf hebben vaak een lengte groter dan 13 meter. Wij hebben stalen jachten en klassieke zeiljachten te koop van merken als Valk, Pacific, Vripack, Altena, Doggersbank, en veel meer. We bieden schepen te koop aan over de hele wereld. De meeste worden naar het buitenland getransporteerd ( niet alleen in Europa ), maar ook binnenin Nederland. Rotterdam Yacht Centre is gevestigd in Nederland dichtbij de mainport of Europa , Rotterdam.

Woonboten of zeiljachten en veel meer te koop

Wij hebben veel soorten jachten/boten te koop. Als voorbeeld, hebben wij woonboten, stalen jachten, klassieke zeiljachten en veel mee r te koop. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat wij elk bedrijf of particuliere jacht enthousiastelingen kunnen voorzien met een kans die hun wensen en/of benodigdheden voorziet. Als u uw jacht niet kunt vinden, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zullen u helpen uw jacht/boot te vinden en/of professionele advies te geven.

Verkoop uw jacht/boot

Buiten dat wij veel schepen zoals stalen jachten, klassieke zeiljachten en woonboten te koop hebben. Doen wij ook uw jacht/boot kopen. Wij voorzien u in een snelle afhandeling. In het kort, als u een jacht/boot wilt kopen of verkopen, dan kunt u gebruikt maken van ons diensten en profiteren van vele voordelen die wij te bieden hebben.